تبلیغات

طرز تهیه پای سیب و قره قاط

طرز تهیه پای سیب و قره قاط مجموعه: آموزش انواع غذاها مواد لازم برای پای سیب, طرز تهیه پای سیب و قره قاط

طرز تهیه پای سیب خانگی، یک دسر خوش طعم پاییزی

پای یکی از دسرهایی است که انواع و اقسام بسیاری دارد. این روزها اواخر تابستان و شروع فصل پاییز است و به همین بهانه طرز تهیه پای سیب و قره قاط که یک دسر پاییزی است را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه پای سیب و قره قاط :

مربا زرد آلو۱/۴ میلی لیتر  عصاره وانیل۱/۲ قاشق چایخوری  سیب پوست کنده و خرد شده۱ عدد  کران بری یا قره قاط۱/۳ میلی لیتر پودر قند۱/۴  میلی لیترخمیر پای۴ رولتخم مرغ بزرگ زده شده۱ عدددارچین۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه پای سیب و قره قاط :

فر را روی دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

در یک کاسه بزرگ مربا و وانیل را با هم مخلوط کنید.

سیب و قره قاط را با هم مخلوط کرده و شکر و دارچین را اضافه کنید.

هر رول خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

مخلوط سیب و قره قاط را با مربا و وانیل مخلوط کنید.

با قالب شیرینی سیب، خمیر را قالب بزنید.

روی هر برش مقداری از مخلوط سیب و مربا بریزید و برش خمیر دیگر را روی آن قرار داده و دورتادور آن را به هم بچسبانید.

با قلمو زرده تخم مرغ را روی پای ها بزنید.

پای ها را برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آنها طلایی شود.

بعد از خنک شدن مقداری پودر قند روی پای ها بپاشید. 

منبع : seemorgh.com

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار