تبلیغات

خرمای خشک شکم پر – فینگر فود سرد

1395/01/24

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,فینگر فود

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برای تولد,فینگر فود,پیش غذا,اپتایزر,خرمای شکم پر,تزئین خرما و پنیر

خرمای خشک شکم پر – فینگر فود سرد

مواد لازم

پنیر بز خرد شده یا پنیر دلخواهتان

120 گرم

سیر خرد شده

1 عدد کوچک

جعفری خرد شده

2 ق چ

نمک

یک هشتم ق چ

خرمای خشک درشت

16 عدد

 طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه خرمای خشک شکم پر – فینگر فود سرد آشنا میکنیم .

پنیر بز ، سیر ، جعفری ، نمک را در کاسه ای ریخته با چنگال کاملا مخلوط کنید .

خرماها را از عرض نصف کرده هسته شان را در آورید و داخل و رویشان را با 1 ق چ از مخلوط  پنیر پر کنید و با برگ جعفری تزئین نموده سرو کنید . اگر تا زمان مهمانی فاصله زیادی بود بهتر است روی خرماها را پوشانده در یخچال بگذارید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و اجازه دهید به دمای اتاق برسد .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار