تبلیغات

لقمه های پیتزای فرفره ای – فینگر فود

۱۳۹۵/۰۱/۲۹

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

فینگر فود برا مهمانی,فینگر فود برای تولد,رول پیتزا

فینگر فود برا مهمانی,فینگر فود برای تولد,رول پیتزا,لقمه پیتزا,پیتزای لفمه ای,پیش غذا,اپتایزر

لقمه های پیتزای فرفره ای – فینگر فود

مواد لازم

خمیر پیتزا

به میزان لازم

سس مارینارا

یک سوم فنجان

پونه تازه و خرد شده

1 ق غ

سیر خرد شده

1 حبه

موزارلا رنده شده

نصف فنجان

پپرونی باریک سلایس شده

24 – 30 برش

پارمزان نرنده شده

2 ق غ

کنسرو ذرت

نصف فنجان

فینگر فود برا مهمانی,فینگر فود برای تولد,رول پیتزا

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه لقمه های پیتزای فرفره ای – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده به قطر 3 – 4 میلیمتر به اندازه ی مستطیلی 22 *  30 سانتی باز کنید .

روی سطح خمیر مارینارا کشیده و رویش پونه و سیر بپاشید .

روی سطح خمی را با موزارلا پوشنده و رویش برشهای پپرونی بچینید و از سمت طولانی تر شروع به رول کردن خمیر کنید و نیم سعت در یخچال بگذارید استراحت کند .

رول خمیر را از یخچال بیرون آوده و به اندازه 2 و نیم – 3 سانتی برش زده و از قسمت برش خورده روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و روی هر کدام مقداری پنیر پارمزان بپاشید و به مدت 16 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزندو طلایی شوند . بعد از 5 – 7 دقیقه زیر پیتزاها را چک کنید که نسوزند .

5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتند و به همراه سس مارینارا سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار