تبلیغات

مینی تارت های کالباس دودی – فینگر فود

۱۳۹۵/۰۲/۰۷

سایت شیرنی پزی آکا،آموزش شیرینی پزیانواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

فینگر فود برای تولد,فینگر فود برای مهمانی,لقمه ای کالباس

فینگر فود برای تولد,فینگر فود برای مهمانی,لقمه ای کالباس,پیش غذا,اپتایزر,غذای لقمه ای,فینگر فود با خمیر هزار لا

مینی تارت های کالباس دودی – فینگر فود

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 10 دقیقه

مواد لازم برای 12 سرو

آرد

2 ق غ

خمیر هزار لا

1 ورق حدود 260 گرم

کالباس خرد شده

 1 و نیم فنجان حدود 180 گرم

مربای پرتقال یا مربای دلخواهتان

2 ق غ

سس خردل دیژون

1 ق غ

جعفری خرد شده

1 ق غ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه مینی تارت های کالباس دودی – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . آرد را روی سطح کار پاشیده و خمیر را به اندازه مستطیلی 25 * 37 سانتی باز کنید . و به 24 مربع 6 سانتی برش بزنید و هر خمیر را در قالب های مینی مافین پرس کنید به طوری که گوشه های خمیر کمی بیرون بماند .

کالباس و مارمالاد و خردل را مخلوط کنید . ( میتوانید به جای مارمالاد از انواع سس های دیگر یا پنیر به ذائقه ی خودتان استفاده کنید . ) و خمیرها را با 1 ق غ از مخلوط کالباس پر کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند و قبل از سرو رویشان جعفری تازه بپاشید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران


گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار