تبلیغات

لقمه های پیچ گوشت و شکر قهوه ای – فینگر فود

1395/02/16

آموزش آشپزی ، سایت آشپزیانواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برا تولد,لقمه های گوشت پیچی

فینگر فود برای مهمانی,فینگر فود برا تولد,لقمه های گوشت پیچی,پیش غذا,اپتایزر,غذای انگشتی,اسنک خانگی,فینگر فود,فینگر فود با خمیر هزار لا

لقمه های پیچ گوشت و شکر قهوه ای – فینگر فود

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 20 دقیقه

مواد لازم برای 18 سرو

شکر قهوه ای

یک چهارم فنجان

خمیر هزار لا

1 ورق حدود 260 گرم

گوشت

9 برش

پنیر پارمزان رنده شده

3 ق غ

فلفل

یک چهارم ق چ

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه لقمه های پیچ گوشت و شکر قهوه ای – فینگر فود آشنا میکنیم .

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف دو عدد سینی فر را با کاغذ رغنی بپوشانید .

نیمی از شکر قهوه ای را روی سطح کار بپاشید . خمیر را روی سطح کار باز کرده و مابقی شکر قهوه ای را رویش بپاشید .

خمیر را به اندازه مستططیلی 25 * 35 سانتی باز کید و و از طول به دو قسمت مساوی برش بزنید و از هر کدام 18 نوار حدودا 2 سانتی برش بزنید تا در نهایت 36 نوار خمیری داشته باشید .

گوشت را هم به 36 نوار 12 * 1 سانتی برش بزنید .

هر نوار باریک گوشت را روی یک نوار خمیر قرار داده و با هم بپیچانید و دو سرشان را روی سینی فر بچسبانید و رویشان مخلوط پنیر و فلفل بپاشید و به مدت 15 دقیقه یا بیشتر در فر بگذارید تا خمیر بپزد و طلایی شده و گوشت برشته شود . حدود 5 دقیقه کناری بگذارید از حرارت بیوفتد و سپس  سرو نمایید .

مترجم : سمانه طبسی

تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایرن

 


گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار